Nieuw seizoen, nieuwe kleuren

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren

Komende zondag gaat ook mijn veldritseizoen van start. Ik kijk er erg naar uit! Ik wil het seizoen met een fris gevoel aanvatten en dus rust ik nog enkele dagen en heb ik ook de tijd om wat te …|Komende zondag gaat ook mijn veldritseizoen van start. Ik kijk er erg naar uit! Ik wil het seizoen met een fris gevoel aanvatten en dus rust ik nog enkele dagen en heb ik ook de tijd om wat te schrijven over de afgelopen weken.

Vorige dinsdag stond de ploegvoorstelling op het programma in Mechelen. Telenet is onze nieuwe hoofdsponsor, Fidea staat daar vlak onder. Telenet zorgt meteen voor een nieuw kleurtje van onze truien, die er nu geel uit zien. Er waren veel mensen aanwezig op de voorstelling en de speaker stelde ons enkele vragen. Ik heb ze allemaal geantwoord in het Nederlands en ik hoop dat dat niet te slecht was :-).

De ploeg ziet er ongeveer hetzelfde uit. Karel Hnik, die normaal pas in januari naar de ploeg zou komen, is er nu al bij. Ook Corné van Kessel is nieuw, en vanaf nieuwjaar komt ook Rob Peeters naar ons. Rob is een goede renner en vooral ook een goed persoon. Leuke transfer.

Mijn laatste wedstrijd op de weg was de Ronde van Slowakije. Ik had er twee slechte dagen, maar in de lastigste rit werd ik toch derde. Goed voor het vertrouwen. Ook de laatste rit ging goed, met enkele lastige beklimminge. Een goede training dus.

Terug naar België dan, waar een verhuis te wachten stond, samen met mijn vriendin Ine. Het is leuk en gezellig, maar we hebben nog heel veel werk voor de boeg. Op zaterdag gingen we nog even naar het trouwfeest van manager Hans en dat was het zo’n beetje :-).

Tot zondag in Neerpelt!!

Duim voor me! :-)
By Niels De Wit on 15/09/2009