Trainingskamp

Trainingskamp

Vandaag was het de laatste dag op trainingskamp in Calpe met de ploeg. Hier zijn we tien dagen geweest om goed te kunnen trainen. Het weer was heel goed, op gisteren na. Toen kregen we een paar buien over ons heen tijdens onze zes uur durende rit.

We hebben hard getraind met veel kilometers en ook veel hoogtemeters. Op elke lange rit hadden we zeker 3.000 hoogtemeters. Op één dag zelfs 3.700. Dat kan al tellen. Mijn gevoel was best oké. Na mijn reeks crossen voelde ik dat ik toe was aan lange duurtrainingen.

Ik ben best tevreden met waar ik nu sta met mijn conditie. Er is nog wat werk, maar uiteindelijk is het nog maar januari, hé. Na de ploegvoorstelling van dinsdag vertrek ik samen met Ine opnieuw naar Mallorca, waar ik zal blijven tot mijn eerste wegwedstrijd met de Ronde van Oman.

Over het wereldkampioenschap veldrijden in Hoogerheide heb ik zoals ik heb gezegd in de media nog niets beslist. Het zal een lastminute beslissing worden. Ik ga geen spelletjes spelen. Of ik nu start of niet, ik zal voor 100% zeker achter mijn beslissing staan wanneer ik deze mededeel.

Zdenek.
By on 14/01/2014