Vydařený kemp s týmem

Vydařený kemp s týmem

Zdeněk má za sebou první týmové soustředění v novém roce. S kolegy z Omega Pharma-Quick Step byl od 5. ledna ve španělském letovisku Calpe.
„Trénovali jsme hodně tvrdě, najeli jsme spoustu kilometrù i v kopcích. Vyšlo nám počasí, jen teï v pondělí nám pršelo. Při každém tréninku jsme nastoupali přes 3000 metrù, maximum bylo 3700 metrù. Cítil jsem se hodně dobře, ale po cyklokrosovém období jsem cítil, že potřebuji v první řadě najet hodně hodin, protože intenzity jsem měl při cyklokrosu dost. Celkově jsem s aktuální formou spokojený. Vím, že je přede mnou ještě spousta práce, ale je teprve leden,“ řekl Štyby.
V úterý večer byl se svými kolegy na týmové prezentaci na velodromu v Gentu, po něm letí s partnerkou Ine na Mallorku. „Tam bude i mùj první závod v sezóně a zùstanu tam až do dalšího startu Kolem Ománu,“ prozradil.
Zatím stále není rozhodnutý, zda se postaví na start cyklokrosového mistrovství světa v Hoogerheide první únorový víkend. „Rozhodnu se na poslední chvíli a a pojedu nebo ne, budu si za tím stoprocentně stát, protože nechci udělat žádnou chybu.“





By on 14/01/2014