Tweede in de ploegentijdrit

Tweede in de ploegentijdrit

In de Eneco Tour is Etixx-Quick Step tweede geworden in de ploegentijdrit. Zdenek en zijn ploeg moesten enkel het Amerikaanse BMC laten voorgaan. En in de zesde etappe waren vroege vluchters aan het feest. “En morgen volgt nog de lastigste etappe.”

“Jammer dat we gisteren verloren met zo’n klein verschil, maar ik denk niet dat we veel sneller konden gaan. We strandden op zes seconden. Tom Boonen moest opgeven na een val en hem hebben we gemist. Desondanks gingen we nog snel. Eigenlijk heb ik er nog van genoten.”

Vandaag was het opnieuw een rit in lijn. “Er was meer wind en het parcours was ook al wat lastiger dan de anderen met een paar klimmetjes. De vroege vlucht overleefde maar net. Gelukkig bleef ik recht, want er waren eigenlijk nog veel valpartijen in de slotfase.”

“Morgen staat de meest lastige rit op het programma en zal het klassement in een beslissende plooi worden gelegd. Ik voel me goed en dus hoop ik voor een goed resultaat te gaan”, aldus Styby, die voorlopig nog dertiende staat.
By on 24/09/2016