Výhled ke konci sezóny

Výhled ke konci sezóny

Závěr Eneco Tour byl pro Zdeòkùv tým úspěšný, by» očekávání byla jiná. Nicméně celkové vítězství stájového kolegy Nikiho Terpstry i týmové první místo nakonec etapové neúspěchy vyvážily.

"Před startem jsem čekali, že vyhrajeme minimálně jednu etapu. I já jsem si brousil zuby na tu poslední, ale tím, že jsem neměl v závěru prostor, bylo nás tam asi pět, se to nepovedlo. Upřímně, v tom dešti jsem už neměl ani nohy, tělo nereagovalo ideálně. Formu mám ale dobrou a čeká mě teï ještě dost závodù před koncem sezóny, tak věřím, že něco ještě dopadne." řekl k Enecu Štyby

Zdeòka ještě čeká zítřejší závod Giro del Piemonte, v sobotu Lompardie, 4.10. Binche-Chimai-Binche, 9.10. Paris-Tours a následně se přesune do Katarské Dohy na silniční závod Mistrovství Světa.

Ètvrteční závod v Piemonte bude Štybyho tým cílit na sprinterský úspěch Fernanda Gavirii. Lombardii pak Zdeněk považuje za velmi těžký závod, jehož výsledek je předem neodhadnutelný.

"V sobotu to bude hodně těžké, ale je to velká klasika, těším se na to. Závěr je extrémně težký, strašně bude záležet na vývoji závodu. Posledních 100km je z kopce do kopce." řekl Štyby k Lombardii





By on 28/09/2016