Styby start zijn seizoen in Valencia

Styby start zijn seizoen in Valencia

De voorbereiding op het wegseizoen is achter de rug. Zdenek begint zijn seizoen in de Ronde van Valencia, in Spanje. “Ik ben nog niet veel buiten Spanje geweest in de voorbereiding op het wegseizoen. Ik had een trainingskamp in Denia en twee in Calpé. Tussendoor vloog ik naar mijn thuis in België en in Tsjechië.”

“Ik mag zeggen dat ik tevreden ben over de voorbereiding op het seizoen. Al was Spanje niet zo zonnig in januari als gewoonlijk, met zelfs enkele dagen sneeuw. Uiteindelijk heb ik mijn trainingen wel allemaal kunnen afwerken zoals ze waren gepland. Dat is goed. Ik kijk nu uit naar de wedstrijden. De eerste is de Ronde van Valencia.”

Daar staat meteen een ploegentijdrit op het programma. “Een van onze specialiteiten bij Quick Step Floors. “Maar ideaal om het seizoen te beginnen is zo’n ploegentijdrit niet. De rest van de week zullen we trouwens nog bekijken wie we zullen uitspelen als kopman. We hebben geen echte spurter mee. Als het bergop gaat trekken we wel de kaart van Daniel Martin.”
By on 01/02/2017