Velká show ve Stříbře

Velká show ve Stříbře

Zdeněk konečně oslavil titul mistra světa doma ve Stříbře. Ve čtvrtek byla na Masarykově náměstí velká sláva. V kašně teklo pivo, na stromě visely jitrnice. Štyby přijel v kočáře jako král. Celý program nachystal Zdeòkùv tatínek a byla to parádní akce.

Jak se ti přijetí doma líbilo?
Byla to nádhera, užil jsem si to neskutečně. Mrzelo mě, když jsem hned po mistrovství světa musel odletět do Belgie, tak jsme to oslavili až teï. Ale stálo to zato.

Co tě čeká dál?
Vracím se zpátky do Belgie, máme tam o víkendu akci pro fanoušky Restaurant Day. Dokonce jsem na to minulý týden chystal s kuchařem věci. Dostal jsem čepici, zástěru, a připravovali jsme jako dezerty.

Už se těšíš na dovolenou?
Hrozně moc. V pondělí s Ine odlétáme do Egypta do místa El Laguna. Zjistil jsem, že hned vedle hotelu má jeden z našich sponzorù barák a nabídl mi, že nám pùjčí skútr nebo motorový člun. Tak si to hezky užijeme. Už se těším, jak vypnu a budu se deset dní jen válet u moře, protože jsem od mistrovství světa neměl jediný den volna, kdy bych nemusel dělat vùbec nic.

S týmem Telenet Fidea máš smlouvu ještě na příští rok. Už jste jednali o novém kontraktu?
Nabídek mám víc a slíbil jsem, že se vyjádřím krátce po návratu z dovolené. Tam si všechno v klidu promyslím.

Mùžeš být konkrétní?
Nabídku mám od mého týmu, pak jsou to Lanbouwkrediet, Sunweb a Quick Step. Všechno bude záležet na podmínkách, ale zdaleka mi nejde jen o peníze. Záleží i na tom, jaký bych měl program a na spoustě dalších věcí. Chtěl bych novou smlouvu podepsat maximálně do dvou měsícù.





By on 05/03/2010