Trénink na Mallorce a jídlo od Èechù

Trénink na Mallorce a jídlo od Èechù

Po dovolené jsem zase začal s tréninkovým procesem. Mám za pobyt na Mallorce a musím říct, že chu do dřiny mi rozhodně nechybí.

Absolvoval jsem sedm tréninkových dní. Byla tam se mnou skupinka Belgičanù, ale znát budete asi jen bráchu Barta Wellense Geerta. Jednou jsem se svezl i s partičkou Norù a potkal jsem tam i bývalé kladenské hokejisty, kteří jezdí na kole.

Poslední čtyři dny jsem denně jezdil přes pět hodin a cítil jsem se líp a líp. Nebolela mě záda, kolena, jen zadek, ale to je na začátku normální.

Bez kola jsem byl přesně tři týdny a zas tak jsem z toho nevypadl. Tréninky mě hrozně bavily, měl jsem dokonce tendence je natahovat. Kromě práce na kole jsem si Mallorku parádně užil. Chodil jsem na večeře do Pizzerie Dino, kterou mají Èeši Miloš a Míša. Starali se tam o mě neskutečně a moc jim za to děkuju. Hned na uvítanou mi připravili humrovou polévku a výtečné npky s rukolovým pestem, postupně jsem ochutnal i mořského vlka, tresku nebo tatarák z lososa.

Teï už jsem zpátky v Belgii, kde bych rád během nejbližších dnù dotáhl jednání o nové smlouvě od roku 2011. Zatím je to stále otevřené, ale až podepíšu, hned to oznámím. Od 21. dubna do 6. května máme s celým týmem soustředění na Mallorce a 9. května bych měl jet první bikový závod v sezóně. Buï to bude v Eidhovenu nebo v Antverpách.




By on 10/04/2010