Návrat na bednu!

Návrat na bednu!

Po šestém místě v Hamme-Zogge minulý víkend se Zdeněk dnes opět dokázal prosadit při GvA v Hasseltu na stupně vítězù, když skončil druhý. Doufá, že zažehnal trable s kolenem, které ho v uplynulých dnech pronásledovaly.
„Jsem rád, že jsem se dostal na pódium, zase mě to trochu nabudilo,“ byl spokojen Štyby. Hlavně měl radost z toho, že se umoudřilo počasí a okruh, který byl ještě před pár dny skoro celý pod vodou, díky práci pořadatelù téměř vyschl. „Odčerpávali tisíc litrù vody za minutu a nakonec to byl rychlý závod, vùbec se neběhalo. Vepředu pořád jezdila nějaká skupina, nebylo prakticky možné odjet. Rozhodoval až závěr, kdy měl nejvíce sil Kevin. Vyhrál po zásluze, byl nejlepší,“ chválil stájového kolegu z Fidey Pauwelse.
Sám v závěrečné pískové pasáži o pár metrù odskočil Nysovi a vybojoval druhé místo. „Jsem spokojen, koleno jsem při závodě vùbec necítil. Doufám, že to vydrží i zítra a také v dalších dnech.“

Výsledky: 1. Kevin Pauwels (Bel.) 1:01:19, 2. Zdeněk Štybar (ÈR) +3, 3. Sven Nys +5, 4. Bart Wellens, 5. Bart Aernouts (oba Bel.) oba +7, 6. Niels Albert +20, 7. Tom Meeusen (oba Bel.) +25, 8. Radomír Šimùnek (ÈR) +29. Stav GvA po 3 závodech: 1. Štybar 70, 2. Pauwels 66, 3. Nys 49, 4. Wellens 47, 5. Aernouts 46.





By on 20/11/2010