Akce s tenistkou a obhajoba v Koksijde

Akce s tenistkou a obhajoba v Koksijde

Před nadcházejícím závodním víkendem měl Zdeněk hektické dny. Mimo jiné byl na kontrole v nemocnici v Pellenbergu u svého lékaře. Ukázalo se, že stav kolena, se kterým měl trable, je lepší. Zánět se totiž mírně snížil i přesto, že Štyby cítil bolest po středečním tréninku na mokru.
„Nohu jsem pořádně nemohl ohnout. Měl jsem málo času na odpočinek v dùsledku smluvních jednání a sponzorských povinností,“ řekl Zdeněk. Jednou ze smluvních povinností byla návštěva Gentu, konkrétně akce týmového sponzora, firmy Telenet.
Zúčastnila se jí i další sportovní hvězda, belgická tenistka Yanina Wickmayerová. Oba podpořili projekt My Zone, který dodává do nemocnic laptopy a bezdrátové připojení pro chronicky nemocné děti, které tam musí být.
Štyby má teï před sebou dva přetěžké závody: v sobotu Světový pohár na písku v Koksijde, který vloni vyhrál, a další den Superprestige v Gietenu. „Doufám, že to bude dobré. Po tomto víkendu navíc odjíždím na jedenáct dní do jižního Španělska, kde budeme trénovat s týmem poblíž Almerie. Jede se tam svěák v Igorre a pak tam ještě zùstáváme. Věřím, že načerpám síly pro zbytek sezóny.“





By on 25/11/2010