Skvělý trénink v teple na Mallorce

Skvělý trénink v teple na Mallorce

Hlásím se z Mallorky a musím říct, že je tady pořád ještě léto:)- Dokonce jsem se koupal i v moři.
To bylo ale jen zpestření v rámci tréninkového bloku, který tady absolvuju. Jsem na Mallorce od pondělka, v úterý jsem jel těžký pětihodinový trénink v horách a ve středu jsem si dal volnější den. Ráno běhání, jen dvě hodinky na kole. Pak jsem si šel chvilku lehnout na pláž a skočil jsem i do moře. je tady nějakých šestadvacet stupòù a voda byla celkem v pohodě, i když se moc lidí už nekoupe:)-
Ve čtvrtek další těžký trénink, skoro šest hodin. A nastoupal jsem asi 2200 metrù. Jak už jsem říkal, tohle je poslední možnost pořádně potrénovat, proto jsem zvolil Mallorku, která se mi vždycky osvědčila. V listopadu přijdou těžké krosy na bahně, kde se hodně běhá a bez síly by to člověk nezvládl.
V pátek další trénink tři a pùl hodiny ve svižném tempu. Společnost mi dělali kluci ze Sparty, Fabišovský a Nesveda, kteří se tady chystají na závody v Èíně.
V sobotu odlétám na Superprestige do Belgie, v neděli mám závody a v pondělí letím ještě na Mallorku zpátky. Bude tady se mnou Bart Wellens, který se zotavuje po nemoci a první start by měl absolvovat 12. prosince u mě doma v Essenu. Na Mallorku dorazí i Sven Nys, takže budeme trénovat ve třech, což je vždycky veselejší.




By on 30/10/2009