Výhra v Bredene a druhá motorka!

Výhra v Bredene a druhá motorka!

Zdeněk je zpátky na vítězné vlně! První triumf po pauze vybojoval dnes v závodě 2. kategorie UCI v Bredene, když ve spurtu porazil Svena Nyse. Navázal na svùj loòský triumf a stejně jako před rfokem získal speciální cenu závodu: skútr značky Vespa!
„Jsem rád, že se mi to povedlo, strašně jsem chtěl motorku vyhrát. Ine bude mít aspoò vlastní skútr a nemusíme se o něj v létě hádat,“ říkal s úsměvem Štyby po závodě, v jehož polovině odjel s dvojicí Albert, Nys. Albert v posledním kole udělal chybu a vypadl ze hry, mezi Zdeòkem a Nysem rozhodl závěrečný spurt, v němž měl náš šampión více sil.
„Bylo to těžší, než jsem čekal, hodně rychlý závod. Nejdùležitější ze všeho je, že koleno drží, protože to byl třetí závod během čtyř dnù. Je krásné zase zažít pocit vítězství a doufám, že na něj dokážu navázat. Na Silvestra žádné ponocování rozhodně nechystám. Pùjdu brzy do postele, abych byl odpočatý na novoroční závod v Baalu,“ přiznsal Štyby.

Výsledky: 1. Zdeněk Štybar 1:00:34, 2. Sven Nys stejný čas, 3. Niels Albert +13, 4. Dieter Vanthourenhout +53, 5. Martin Zlámalík +1:12, 6. Davy Commeyne +1:24.





By on 30/12/2010