Laatste nieuws uit Livigno

Laatste nieuws uit Livigno

Na het Tsjechisch kampioenschap heb ik enkele dagen vrijaf genomen. De eerste maanden als professioneel wegwielrenner waren zwaar. En dan vooral de Ronde van Zwitserland. Samen met mijn vriendin Ine ben ik enkele dagen naar Italië gegaan voor een korte pauze. Ik ben dit jaar nog niet veel thuis geweest dus was het leuk om enkele dagen samen door te brengen.

Na Italië ben ik niet lang thuis geweest. Ik vertrok eerst naar Tsjechië voor de verjaardag van Amalka en ben nu voor drie weken op hoogtestage in Livigno. Het weer valt zoals verwacht tegen maar ik heb ondanks de regen, de kou en de sneeuw toch al mijn trainingen kunnen afwerken. Ik hou van Livigno en dus kan het weer me niet zoveel schelen. Al zou ik hier toch graag nog wat zon zien :-)

Ik ben nu aan mijn derde week bezig en ondertussen heb ik hier al enkele verschillende trainingpartners. Dario Cataldo, Francesco Chicchi, Marco Bandiera, Kevin Seeldraeyers en Michele Scarponi met zijn ploegmaats. Er zijn hier heel veel profs. Mijn ouders zijn ook op bezoek geweest! Het was leuk om nog wat tijd door te brengen.

Mijn volgende wedstrijd is in Roosendaal op 1 augustus gevolgd door de Eneco Tour. Daarna start ik opnieuw met cyclocrosstrainingen.

Best regards,

Zdenek
By on 27/07/2011