Update!

Update!

’t Is weer een tijd geleden dat ik nog iets liet horen. Maar na de Vattenfall Cyclassics in Hamburg heb ik nauwelijks stilgezeten. Een paar uur na de aankomst daar ben ik meteen met de auto naar Tsjechië gereden. Ben er twee dagen geweest en heb mijn familie bezocht en enkele afspraken gehad. Daarna vertrok ik alweer naar Livigno om twee weken op hoogte te trainen. Ik ben er ook begonnen aan mijn voorbereiding op het crossseizoen.

De eerste dag was ik behoorlijk moe. Dat kwam waarschijnlijk door het reizen, de wedstrijden en dan nog eens die trainingen. Gelukkig duurde het niet te lang en kon ik na een paar dagen weer goed trainen. Het weer is overigens ook een stuk beter dan de laatste keer dat ik hier was. Ik heb dus geluk. Eén dag was het wel erg koud en sneeuwde het. Maar dat ben ik wel gewoon.

Mijn eerste wedstrijd van het seizoen is op 24 september in Stribro. Daarna volgt de wedstrijd in Kalmthout en die in Ruddervoorde. Een paar dagen voor Stribro neem ik nog deel aan de Skoda CyclingChallenge. Info daarover kan u vinden op de website www.scc2011.cz/en.

Zdenek.
By on 01/09/2011