Chybí mi síla, snad to na Mallorce doženu

Chybí mi síla, snad to na Mallorce doženu

Zdeněk nedosáhl na stupně vítězù ani v dnešním závodě Superprestige v Gietenu, kde obsadil šestou příčku. Cítil, že mu v klíčových momentech chyběla síla.
„Na začátku se mi zase jelo celkem dobře, byli jsme odjetí ve třech s Peetersem a Vantornoutem. Ale po pùlce mi to přestalo jít a couval jsem. Prostě mi to nesedlo. Nejsem ve své kùži a pořádně nevím, čím to je. Když zrychlím, vypadnu z tempa a popraví mě to. Nejsem schopen vyšší tempo udržet,“ přiznal Zdeněk.
„Na druhou stranu to není žádná tragédie. Ve všech třech seriálech jsem do třetího místa. Mám teï před sebou tři příjemné týdny, protože už v pondělí ráno odlétám trénovat na Mallorku,“ prozradil. „Odskočím si jen příští víkend na svěák do španělského Igorre, ale v podstatě budu tři týdny na Mallorce. Do Belgie se vrátím až na GvA v Essenu, která se jede 17. prosince. Musím se dát do klidu, pořádně si odpočinout a začít zase nanovo. Doufám, že se dám brzy do kupy,“ dodal Štyby.

Výsledky: 1. Sven Nys 1:01:12, 2. Kevin Pauwels stejný čas, 3. Rob peeters +6, 4. Klaas Vantornout +16, 5. Tom Meeusen +18, 6. Zdeněk Štybar +22.
Superprestige po 5 závodech: 1. Nys 65, 2. Zdeněk Štybar 60, 3. Pauwels 59, 4. Aernouts 53, 5. Meeusen 50.





By on 27/11/2011