Jedu i pro Amálku

Jedu i pro Amálku

Sobotní závod GvA v Essenu je pro mě hodně specifický. Jednak jedu doma a je to den po mých čtyřiadvacátých narozeninách a pak mám ještě jednu velkou motivaci: v sobotu je přesně rok mojí neteři Amálce, tak bych to rád oslavil co nejlepším výsledkem.
Máme za sebou soustředění ve španělském Benicassimu, kam jsme se vraceli ze svěáku v Igorre. Dobře jsme potrénovali a myslím, že to splnilo účel. Dokonce došlo i na koupání Dlaskyho. Prohrál totiž sázku, že bude v Igorre do pětky. Chtěli jsme ho namotivovat, aby skvělou tréninkovou formu prodal i v závodě. Bohužel měl smùlu a nevyšlo mu to, takže musel do venkovního hotelového bazénu. Voda byla hodně studená, ale ukázal se jako chlap a skočil tam sám:)-
Dnes brzy ráno jsme letěli do Belgie. Kluci z týmu mě příjemně překvapili, protože mi na palubě letadle dali láhev šampusu k narozeninám, tak jsme si symbolicky přiukli. Doma jsme s Ine nic neslavili, protože by to bylo strašně ve spěchu. Odložili jsme to na později. Zítra jedu v Essenu a v neděli jedničku v Overijse.
V Essenu je tra asi dva kilometry od našeho baráku. Je to na louce a počítám, že tam bude dost bláta. Vloni jsem skončil druhý a rád bych zajel kvùli fanouškùm co nejlepší výsledek i letos. Tra je trochu změněná, tak mi držte palce.




By on 11/12/2009