Teambuilding

Teambuilding

Afgelopen dagen zat Zdenek in Lest, Slowakije. Daar ging de jaarlijkse teambuiding door van zijn ploeg Omega Pharma-Quick Step. "Een leuke ervaring. We hebben elkaar leren kennen op een heel andere manier. Het waren mooie, maar vooral ook harde dagen."

"We hebben veel zweet achter gelaten in Slowakije", praat Styby door. "Rusten hebben we daar helemaal niet gedaan. Maar ’t was het waard. Ik heb er van genoten en heb in die paar dagen wel een aantal interessante dingen opgestoken."

Zdenek leerde ook zijn nieuwe ploegmaats kennen. "Waaronder Carlos Verona, een neoprof, en Mark Cavendish, de snelste sprinter ter wereld. Mark is een leuke gast en ik ben heel blij dat hij onze ploeg is komen versterken. Ik kijk er naar uit om eens de sprint aan te trekken."

Morgen kruipt onze man terug op de crossfiets. In Mol neemt hij namelijk deel aan de Boonen&Friends Cyclo-Cross, een veldrit voor wegrenners die rijden voor het goede doel. Styby start er, om de voor de hand liggende reden dat hij twee keer wereldkampioen veldrijden was, met een minuut achterstand.

Foto Š TDWsport.com
By on 30/11/2012