Bericht aan de media

Bericht aan de media

Eind januari staat het wereldkampioenschap in Tabor op het programma. Zdenek is een van de favorieten en geeft daarom de pers in de aanloop naar het kampioenschap de kans om een interview af te nemen.

Net voor het Tsjechisch kampioenschap, net als het WK ook in Tabor, organiseert onze kampioen een eerste persconferentie. Deze zal plaatsvinden op 7 januari in het Hotel Relax in Tabor zelf omstreeks 13u. Ook is er de mogelijkheid om dan foto’s te nemen van Styby op het parcours.

Ook op donderdag 28 januari, slechts enkele dagen voor het gevecht om de wereldtitel, staat er een laatste persbabbel op het menu. Deze zal plaatsvinden in het perscentrum van het WK om 16u. Nadien concentreert Zdenek zich volledig op de wedstrijd en staat hij geen interviews meer toe, ook niet via de telefoon.

"Ik hoop dat iedereen het begrijpt. Tabor is een belangrijke wedstrijd voor me en ik wil met een gerust gevoel naar de laatste dagen van het WK toeleven", aldus Zdenek. Wie de persconferenties niet kan bijwonen kan terecht op de website van Styby voor informatie en interviews.

Persconferenties

07/01: Hotel Relax in Tabor om 13u.
28/01: Perscentrum in Tabor om 16u.
By on 07/01/2010