Twee keer Bouhanni

Twee keer Bouhanni

Nacer Bouhanni heeft zowel de tweede als de derde etappe in de Ronde van Peking gewonnen. Zdenek cijferde zich opnieuw weg voor de ploeg, maar meer dan een vijfde plaats van Alessandro Petacchi zat er helaas niet in.

“Gisteren was het een etappe over 200 kilometer en die ging best snel. Onze toekomstige ploegmaat Thomas De Gendt zat mee in de ontsnapping van vijf, maar uiteindelijk kwam alles samen en werd er gesprint voor de zege”, vertelt Styby over de tweede rit.

En wat met die van vandaag? “Er waren wat mogelijkheden om weg te rijden. Tony Martin probeerde het een aantal keer, maar slaagde er toch niet in om een voorsprong uit te bouwen. Julien Vermote reed ook heel sterk en zette heel veel werk recht. Alles bleef samen en er volgde weer een massasprint.”

“Bouhanni won opnieuw en Martin was met een elfde plaats onze beste man. Ik moet zeggen dat het nog best aangenaam is om hier te rijden. De natuur is heel mooi en de wegen zijn allemaal nieuw. Ik ben aangenaam verrast hoe het er allemaal uit ziet.”
By on 13/10/2013