Po svatbě zpátky do závodù

Po svatbě zpátky do závodù

Po tréninkovém kempu v Livignu a velkých změnách v osobním životě se Zdeněk vrací do závodù. V pondělí si vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Ine a už zítra ho čeká start na pětietapovém závodě Kolem Valónska.
Svatba v nejužším rodinném kruhu proběhla v pondělí na jednom zámečku nedaleko Mladé Boleslavi. „Užili jsme si to krásně. Já byl ještě ve svatební den ráno na kole, protože obřad byl až odpoledne. A svatba byla nádherná,“ prozradil. Velká svatební party Štybyho a Ine se spoustou hostù se uskuteční až v říjnu po sezóně v Belgii.
Na svatbu se Zdeněk vrátil ze soustředění v Livignu. „Měli jsme tam dobrou skupinu, bylo tam pár klukù od nás z týmu. Trénoval jsem hodně v kopcích a cítil jsem se dobře. Po svatbě jsem ještě objel dva kvalitní tréninky doma ve Stříbře a ve čtvrtek jsem letěl do Belgie,“ řekl Zdeněk.
Závod Kolem Valónska by mu měl profilově sedět. „Ale netuším, jak na tom po té pauze budu. Přece jen jsem naposledy závodil na mistráku republiky a posledním etapákem bylo Dauphiné. Asi nebudu moc rozjetý do rychla, ale uvidíme po prvních třech etapách. Nejtěžší jsou poslední dvě. Jsou podobné třeba Lutychu, takže by mi to mělo sedět. Chci zajet co nejlepší výsledek, ale necháme se překvapit,“ dodal Štyby, jehož dalším závodem bude po Valónsku 2. srpna Clasica San Sebastian.





By on 25/07/2014