Na de bruiloft opnieuw in competitie

Na de bruiloft opnieuw in competitie

Zdenek heeft deze week niet veel stil gezeten. Hij reisde af van Livigno naar Tsjechië, waar hij maandag trouwde met Ine. Na twee trainingsdagen vloog hij weer naar België om er straks te starten in de Ronde van Wallonië.

“Mijn huwelijk met Ine ging door in een kasteel nabij Mlada Boleslav. In de namiddag, want in de voormiddag moest ik nog gaan trainen. Het was erg leuk. We hebben er allebei hard van genoten met onze families. Het grote feest volgt na het seizoen in België.”

Zdenek was nog maar pas toegekomen in Tsjechië. “Want ik was op trainingskamp in het Italiaanse Livigno. Ik was er niet alleen. We waren met een mooi groepje van onze ploeg. We hebben het er goed gehad. Ik heb er veel bergop kunnen trainen.”

“Na ons huwelijk heb ik op woensdag en donderdag nog wat kunnen trainen in Tsjechië, waarna ik weer naar België vloog. Ik kijk nu enorm uit naar de komende wedstrijden, want het is al geleden van het nationaal kampioenschap eind juni. Een maand geleden dus.”

Styby start vandaag in de Ronde van Wallonië. “Ik hoop het er goed te doen, maar ik weet niet goed hoe mijn conditie nu is. De route ziet er alvast goed uit voor mij. De lastigste rit is die rond Luik, dat moet mij dus nog wel lukken. We zien wel hoe het loopt.”
By on 26/07/2014