Èekal jsem od sebe víc

Èekal jsem od sebe víc

Zdeněk má za sebou první závod po pauze. V etapáku Kolem Švýcarska obsadil celkové 83. místo. V závěrečné časovce v Bernu skončil 38.
„Určitě jsem od sebe čekal daleko víc. Byly tu etapy, které by mi za normálních okolností vyhovovaly, ale bohužel jsem za celý závod nenašel ten správný rytmus a ani dobré nohy. Nemyslím si, že bych na tom byl špatně kondičně, protože mùj test před závodem dopadl dobře a i pocitově to vùbec nebylo špatné. Ale ta pauza byla dost dlouhá a možná mi chybí víc závodù. Navíc každým dnem čekáme přírùstek do rodiny, takže jsem trochu ve stresu,“ prozradil Štyby.
Co se týče mistrovství republiky, kde by měl obhajovat titul v silničním závodě, zatím nemùže slíbit, že do Žiliny přijede. „Vše bude záležet na tom, kdy se nám miminko narodí. S tím souvisí i Tour de France. Myslím, že rozhodnutí od týmu bych měl slyšet velice brzy a pak se uvidí. Tour byla vždycky mým velkým snem a rád bych ji absolvoval již letos. Byla by to pro mě velká čest být na startu v Utrechtu a jet teprve svou třetí Grand Tour,“ dodal Zdeněk.
Ve středu možná pojede v Belgii jednorázovku Halle Ingooigem, ale vše bude záležet, kdy se jim s Ine narodí potomek.





By on 22/06/2015