Rio pohledem insidera

Rio pohledem insidera

Atmosféra ve vesničce i mezi cyklistickou výpravou je výborná a až na detaily si není nač stěžovat. Pro Štybyho je účast na OH další splněnou metou, do Londýna se v roce 2012 nedostal a ve sportovním světě již není mnoho dalších milníkù, které by mu chybělo zdolat, by» medaile z MS nebo OH by jeho silničářské pùsobení pečetila jednoznačně nejlépe.

"Zkušenost je to krásná, ikdyž vše není úplně perfektní. Je asi opravdu těžké zorganizovat vše dokonale pro takové množství lidí. Užívám si každou chvíli. Už jsem se potkal se spoustou dalších sportovcù, jak z Èech, tak z ostatních zemí. To je super, protože normálně se nemáme čas potkat. Dnes bylo oficiální otevření Èeského olympijského domu. Byl tam i pan prezident."

Po příletu od Ria Zdeòka čekalo několik tréninkù a finální příprava na sobotní závod, který svým profilem patří k velmi náročným a zaměřeným spíše na vrchaře. Kopce jsou opravdu pořádné.

"S cyklistickou partou je strašná legrace, velká spokojená rodina. Odjeli jsme několik dobrých tréninkù, tak na závod jsem připraven slušně. Ikdyž dosáhnout nějakého výsledku bude těžké s těmi kopci. Ale nikdy nevíte, udělám všechno proto, aby výsledek byl co nejlepší a» pro mě nebo pro někoho z týmových kolegù." shrnul myšlenky Zdeněk den před dnem D








By on 05/08/2016