Hectische dag

Hectische dag

De wereldkampioen heeft het vandaag bijzonder druk gehad. "Wat ik nu ga doen? Weet ik niet", klonk het nog gisteren, maar Hans van Kasteren, manager van de Telenet-Fideaploeg, maakte niet veel later al een programma van minuut tot minuut. "Gelukkig heb ik vanmorgen toch al één uur kunnen trainen."

Hoe ging het gisteravond?

Na de wedstrijd ben ik samen met de ploeg nog gaan eten in Sankt-Wendel. Er was genoeg champagne en ook de mensen van Sporza waren er aanwezig voor een live-interview.

Daarna reed je nog naar huis.

Ine en ik kwamen pas toe rond twee uur. Net als vorig jaar ben ik dan met de regenboogtrui in bed gekropen. Toen ik wakker werd, wist ik meteen dat het geen mooie droom was.

Het was een korte nacht.

Ja, want om acht uur moest ik al een eerste van drie interviews geven met de radio. Daarna wou Ine absoluut mijn haar wat knippen, want ze vond het veel te lang. Ze had maar tien minuten, maar het is haar wel gelukt.

En toen was er tijd voor de fiets.

Ik moest om twaalf uur bij de sponsors zijn voor een persconferentie en dus wou ik absoluut in de voormiddag nog een uurtje de fiets op. De mensen van VT4 gingen mee en zouden mij de hele dag volgen.

Na de persconferentie was de dag nog niet afgelopen.

Nee, want ’s avonds moet ik nog naar de Belgische televisie voor ‘De Laatste Show’. Gelukkig is er daarna nog een beetje tijd voor de supporters.

Wat wil je nog kwijt aan die supporters?

Ik wil ze allemaal bedanken voor de steun. Ik heb in totaal 1980 emails ontvangen, waarbij ook berichten via Facebook, Twitter en SMS. Bedankt!

En woensdag staat weer de eerste wedstrijd op het programma.

Ik start dan in Maldegem. Ik weet niet wat ik er moet verwachten, want ik denk dat ook morgen een vrij hectische dag zal worden.
By on 31/01/2011