Kuurne

Kuurne

Afgelopen zondag werd Kuurne-Brussel-Kuurne verreden. Deelnemen deed ik niet, maar ik mocht de koers wel volgen in de wagen van mijn ploeg Omega Pharma-Quick Step met ploegleider Rik Van Slycke. ’t Was een leuke ervaring. Eigenlijk kan je het best vergelijken met een kartwedstrijd van 200 kilometer. De ploegleiders rijden zo kort op elkaar dat het millimeterwerk is.

Onderweg was er niet al te veel werk. Andrew Fenn moest ‘ns van fiets wisselen, Gerald Ciolek kreeg een nieuw wiel na een lekke band. Het ging allemaal zo snel. Leuk om te zien. En toch was het geen stressloze namiddag. Er was ook een lunchpakket voor me voorzien met wat sandwichen en wat fruit. Ik was blij dat ik er was. Ik heb er echt van genoten! :-)

Na de wedstrijd was er nog een ploegvoorstelling voor onze sponsors. Er waren 1.500 mensen aanwezig. De komende dagen staan er weer wat andere dingen op me te wachten. Ik moet fietsen gaan testen voor Specialized. Daarna vertrek ik met Ine naar Tsjechië en een paar dagen later naar Sankt-Moritz! Daar moet mijn vakantie echt beginnen! :-)

En toch mis ik mijn fiets nu al.

ZS
By on 28/02/2012