Mediální aktivity Zdeòka

Mediální aktivity Zdeòka

Zdeněk Štybar přijede před mistrovstvím republiky do Èeska a ve čtvrtek 7. ledna se zúčastní tiskové konference v Táboře. Proběhne od 13 hodin v Hotelu Relax a předtím bude možné pořídit při tréninku fotografie Štybyho na nové trati.

Před světovým šampionátem, který se uskuteční v Táboře 30.-31. ledna, bude Zdeněk k dispozici novinářùm na tiskové konferenci ve čtvrtek 28. ledna od 16 hodin. Zřejmě se uskuteční v tiskovém centru u trati v Táboře, místo bude ještě upřesněno.

Pùjde o poslední možnost pořídit rozhovory před nedělním závodem: jak pro píšící novináře, tak pro zástupce televizních stanic, rádií či redaktory internetových serverù. V dalších dnech už Zdeněk se zástupci médií kvùli koncentraci na závod komunikovat nebude ani prostřednictvím telefonu, jediným zdrojem aktuálních informací budou jeho webové stránky. „Doufám, že to všichni pochopí a nikdo se na mě nebude zlobit. V Táboře mi jde o hodně, proto jsem se rozhodl uspořádat své mediální aktivity takto. Poslední dny před šampionátem už bych se opravdu rád soustředil jen na závody,“ řekl Zdeněk.




By on 07/01/2010